hilterapiaasalaser_250

A Hilterapia? magas intenzitású, kiemelkedő minőségű lézerrel végzett terápia, amely tökéletesen biztonságos körülmények között teszi lehetővé a mélyreható terápiás hatást. Már az első terápiás ülés után érezhetően hat.

hiro3

Intenzív. Mélyreható. Biztonságos. Egyedülálló.

A HILT? impulzusának magas intenzitása (1-3 kW) és energetikai hatása (egészen 15 000 W/cm2-ig menően) lehetővé teszi az energia mélyreható közvetítését. A műszaki újításként és terápiás módszerként az Egyesült Államokban szabadalmaztatott Hilterapia? eszközök rendelkeznek az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyeletének (FDA) engedélyével is.

 

A HILT impulzusa nem csupán a magas intenzitású lézeres megoldásból ered, hanem a következő integrált tényezők összhatásának következménye:

  • az energia függőleges kibocsátása, amely lehetővé teszi a kibocsátási paraméterek megfelelő stabilizálását, és biztosítja azt, hogy a lézer penetrációja meghaladja az energia elnyelését (abszorpció)
  • a megfelelő hullámhossz kiválasztása, magas energiatartalmú pulzáló sugárzás (150-350 mJ/pulzus), a pulzusok nagyon rövid időtartama (120-150 mikroszekundum) és alacsony frekvenciája (10-40 Hz), a kezelt szövetek termikus relaxációjához szükséges idő betartása
  • több szakaszra osztott, fájdalomra, ödémára, hematómára, degeneratív ízületi betegségre és oszteoartrózisra vonatkozó, helyi vagy általános hatású, specifikus terápiás protokollok és specifikus kézi eszközök használata, amelyek a szövetek, az izmok és az ízületek szintjén lehetővé teszik az energiaátvitelt

 

Az FDA által engedélyezett HIRO 3.0 nevű készülék a legkomplexebb Hilterapia? eszköz.

Ez a készülék a poszttraumás patológiák gyógyítása és az izmokkal kapcsolatos panaszok kezelése terén megnyilvánuló hatékonyságot a mélységi, azonnali és tartós fájdalomcsillapító hatásokkal ötvözi.

Ideális megoldás a szövetek szintjén megvalósuló reparatív és regeneratív folyamatok stimulálására, valamint a felhalmozott ödémák és folyadékok felszívódási folyamatainak beindítására, amelynek bizonyított hatásai vannak az oszteoartrózis és a porcokat érintő egyéb degeneratív folyamatok kezelésében.

hiro3_1

A magas fokú energetikai hatásnak köszönhetően a Hiro 3.0 a legmélyebb krónikus sérüléseket is gyógyítani képes. A HILT? impulzusának időtartama és frekvenciája biztosítja a tökéletes biztonságban történő használatot annak köszönhetően, hogy a kezelt felület hőmérsékletét folyamatosan a hőkomfort szintjén tartja, az irritáció és az égési sérülések elkerülésével.

hero-no

 

SH1

 

Tekintettel a szóban forgó terápiák sporttraumatológián belüli szükségességére, Hilterapia? készüléket szállíthatóvá tettük.
A 37 x 21 x 43 cm méretű, mindössze 14 kg súlyú SH1 készülék ugyanazt a hatékonyságot képes biztosítani, mint a HIRO 3.0.

sh1

Az 1064 nm-es Nd:YAG pulzáló lézer eredményesen hat a mély szövetekre. A terápia a fájdalom kezelésére alkalmas, előre meghatározott programok segítségével vagy a kezelés paramétereinek személyre szabása érdekében szerkeszthető programokkal történhet.

A kibocsátott energia kiszámítása automatikusan történik a beállított paraméterek alapján. A készülék színes LCD grafikus érintőképernyővel (graphic touch screen), valamint a lézer működtetésére szolgáló távköztartóval és pedállal felszerelt, 5.0 mm-es ergonomikus lézerrel van ellátva.

sh1_2