logo_tyromotion

Myro

Interaktív felület a hatékony terápia érdekében

 

Aktív. Interaktív. Minden helyzetben.

A Myro többféleképpen használható interaktív terápiás felület: a Myro rendszer érzékelői lehetővé teszik a mindennapi mozgások valós tárgyakkal való gyakorlását az érintőképernyőn.

 

myro1

 

Myro-terápia ? változatos és összetett

A Myro érzékelői nem csupán a mozgásra reagálnak, hanem a nyomásra is. A grafomotoros képességek visszanyerése rugalmasan és függetlenül, segédeszközök nélkül lehetséges. A páciens mozgáskoordinációjának fejlesztése érdekében a Myro rendszer valós méretű kiegészítő tárgyakat is tartalmaz, amiket az érintős felületen lehet használni.

A Myro bármelyik páciens egyéni igényeihez igazítható; a Myro rendszer magassága vízszintesen és függőlegesen egyaránt állítható, és a munkafelület 0-tól 90 fokig dönthető meg. Mi több, az érintőképernyő munkafelülete is a páciens egyéni képességeihez igazítható, ami lehetővé teszi a gyakorlatoknak az egyéni teljesítményhatáron való végzését.

A Myro támogatja a valós tárgyakkal végzett, specifikus terápiák általi rehabilitációt és a mindennapi életre jellemző tevékenységek gyakorlását, valamint fejleszti a páciens motoros képességeit. Emellett számos neurokognitív modult kínál, amelyek egyénileg vagy egyszerre több játékos által vehetők igénybe. A Myróval végzett terápia sohasem válik unalmassá.